Testimonials

In 1999 heb ik Mireille leren kennen bij de BBB lessen die zij toen nog gaf namens JazzAction.

Toen Mireille begon met de Pilates opleiding ben ik nieuwsgierig lessen gaan volgen en ik moet zeggen het enthousiasme van haar op mij is over geslagen.

Ik zal zelden een les over slaan omdat ik veel baat heb bij de Pilates lessen (er zit een hernia in mijn rug en door de Pilateslessen wordt mijn rug versterkt waardoor ik nooit meer last heb van deze klachten).

Wat mij zeer aanspreekt is de manier van lesgeven en het oog voor de details.

Een paar jaar geleden heb ik een ski-ongeluk gehad waardoor mijn linker knie niet meer alles kan dus toen Mireille een Reformer heeft aangeschaft wilde ik ook dit uit proberen om mijn knie te stabiliseren. De lessen op de Reformer zijn erg belangrijk om achter uitgang te voorkomen, maar helpt me om nog steeds kleine stapjes vooruit te zetten.

Center Studio bied een persoonlijke manier en een prettige sfeer.

Kortom ik raad het iedereen aan om lessen te gaan volgen , ik blijf het zeker doen

Mayke (64 jaar)

Pilatesmatlessen en Reformerlessen

Na jarenlange rugklachten ben ik 5 jr geleden begonnen met pilates. Pilates doet mij al die jaren goed. Ik heb een betere houding en sterkere spieren waardoor mijn rugklachten zijn verdwenen. Ik kan Mireille iedereen aanbevelen! Ze is een prettige pilatesdocent. Ze brengt de oefeningen duidelijk en enthousiast over.

Regina

pilateslessen

Na tig jaar rugpijn en een jarenlang sport”verbod” ben ik toch bij Mireille op de Reformer aan de slag gegaan, met goedkeuring van mij osteopaat.

Enigzins sceptisch begon ik met hele kleine oefeningen die al gauw een verschil begonnen te maken en doordat Mireille steeds genoeg oefeningen paraat had die ik wèl kon met mijn rug, werd ik niet alleen fysiek sterker maar kreeg ik ook weer meer vertrouwen in mijn lijf.

Na een jaar op de Reformer kan ik heel overtuigd zeggen dat het een groot verschil maakt in mijn dagelijkse leven. Ik heb zelden nog last van mijn rug en àls het er dan toch weer een keer inschiet dan weet Mireille dat met de juiste oefeningen weer snel de juiste kant op de krijgen. Soms in overleg met de osteopaat, wat ook heel fijn is!

Ik zie Mireille als mijn personal trainer die mijn lijf en grenzen heel goed kent en ik vertrouw blind op haar expertise.

Ik kan het iedereen aanraden !

Anita

Reformerlessen