Mireille v.d. Ven (geboren 1969) is getrouwd met John en samen hebben ze 4 kinderen (Bram Femke Pleun en Tom).

Na 21 jaar met heel veel liefde en plezier JazzAction te hebben gerund, besloot Mireille in april 2014 het dans gedeelte af te stoten en verder te gaan met het body&mind gedeelte van JazzAction.

JazzAction werd opgesplitst in Dance Action dat onder leiding van Henneke van Ruitenbeek verder gaat in alle dansdisiplines en Center Studio onder leiding van Mireille vd Ven, gericht op Pilates en body&mind activiteiten.

In 1993 begonnen aan de opleiding VL-J binnen de KNGB, diploma behaald in 1995 werden de dansactiviteiten opgezet en uitgebreid

Jaarlijkse opfris cursussen op allerlei dansvlak zoals LatinMoves in 1999 besloot Mireille in 2005 zelf te proeven aan Pilates.

In Tilburg bij Memento Bodyworks werd een introductie cursus gevolgd en een jaar later begonnen aan de opleiding om les te gaan geven in Pilates.

Deze cursus werd in 2008 met succes afgesloten en vanaf dat moment werd er vol overgave Pilatessen lessen gestart en gegeven

Ook de cursus “Relaxercise” in 2014 is een logische stap om mensen te helpen weer rust te creeren in hun drukke bestaan en zich bewust te laten worden hoe belangrijk het is dat “body & Mind” in goede harmonie zijn

Nu het dansgedeelte is afgestoten kan Mireille zich volledig richten op het Pilates en body & mind cursussen. Eerst in 2014 zelf een  mindfullness cursus gevolgd en met die achtergrond de “DayBreaker” in het lesrooster gezet. In 2018 word de volgende stap gezet en de opleiding voor de Pilates toestellen wordt gestart bij Marjon van Grunsven. In november 2019 word het certificaat voor de Refomer deel 1 met succes afgerond en in 2020 staat deel 2 op het programma. Met deze verdieping en uitbreiding wordt Center Studio nog completer. Inmiddels is op 4 december 2020 ook deel 2 van de opleiding Pilates Toestellen met succes afgerond.

Mireille blijft zich verder ontwikkelen en met een nieuwe Pilatesstudio aan huis zal vanaf februari 2021 ook een nieuwe les op het rooster komen te staan nl de PilatesAerial, de bekende Pilates routine ondersteund door een doek. Het certificaat voor AerialYoga is al in januari 2019 reeds behaald bij Aerial Yoga Nederland. Tijdens de 2e lockdown online een verdieping workshop gevolgd "Zwangerschap en Pilates" om vanaf maart ook zwangeren nog beter te kunnen begeleiden in de mooiste periode van hun leven.

Center Studio is gericht op het centrum van ons bestaan;

leven vanuit je hart, het centrum van ons lijf.

Bij Center Studio sta jij als klant “centraal”

“Mind Your Body”