Mireille v.d. Ven (geboren 1969) is getrouwd met John en samen hebben ze 4 kinderen (Bram, Femke, Pleun en Tom).

Na 21 jaar met heel veel liefde en plezier JazzAction te hebben gerund, besloot Mireille in april 2014 het dans gedeelte af te stoten en verder te gaan met het body&mind gedeelte van JazzAction.

JazzAction werd opgesplitst in Dance Action dat onder leiding van Henneke van Ruitenbeek verder gaat in alle dansdisplini’s en Center Studio onder leiding van Mireille vd Ven, gericht op Pilates en body & mind activiteiten.

In 1993 begonnen aan de opleiding VL-J binnen de KNGB, diploma behaald in 1995 werden de dansactiviteiten opgezet en uitgebreid. Jaarlijkse opfris cursussen op allerlei dansvlak zoals LatinMoves in 1999 besloot Mireille in 2005 zelf te proeven aan Pilates.

In Tilburg bij Memento Bodyworks werd een introductie cursus gevolgd en een jaar later begonnen aan de opleiding om les te gaan geven in Pilates.

Deze cursus werd in 2008 met succes afgesloten en vanaf dat moment werd er vol overgave Pilatessen lessen gestart en gegeven.

Ook de cursus “Relaxercise” in 2014 is een logische stap om mensen te helpen weer rust te creëren in hun drukke bestaan en zich bewust te laten worden hoe belangrijk het is dat “Body & Mind” in goede harmonie zijn.

Nu het dansgedeelte is afgestoten kan Mireille zich volledig richten op het Pilates en body & mind cursussen.
Intussen een mindfulness cursus rijker, vele Yoga workshops ervaren en uitkijken naar nieuwe doelen om het actieve lijf in harmonie te brengen met onze geest.

Het organiseren van Pilates/Yoga reis oftewel een Relaxweekend staan op het verlanglijstje en deze is in mei 2017 in vervulling gegaan. Met 10 dames naar Aloha Malaga geweest. Een groot succes, voor herhaling vatbaar.

We blijven vernieuwen en verdiepen, ook in de toekomst!